Monipuoliset huoltopalvelut

TK-Laitehuolto Oy:ltä saat paineilmalaitteiden huollot Tampereen seudulla ja noin 100 kilometrin säteellä paikkakunnasta. Huollamme paineilmakompressoreita, paineilman huoltolaitteita ja painepesureita. Lisäksi myymme ja vuokraamme painepesureita ja muita laitteita.

 

Teemme huollot yli 30 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Valttejamme on myös nopeus. Meiltä löytyy runsaasti varaosia valmiina varastosta.

Määräaikaishuollot, takuuhuollot ja korjaukset

Saat liikkeestämme määräaikaishuollot, takuuhuollot ja korjaukset. Huollattamalla laitteesi säännöllisesti varmistat sen tehokkaan toiminnan ja mahdollisimman pitkän käyttöiän.

 

Halutessasi voit solmia kanssamme huoltosopimuksen, jolloin huollamme vaikka kaikki laitteesi säännöllisin väliajoin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystiedot tästä

Valtuutettu Nilfisk-huolto- ja korjausliike

Huollamme useiden eri valmistajien laitteita. Olemme myös Nilfisk-tuotteiden valtuutettu huoltoliike. Huollamme Nilfiskin painepesureita, ja tarvittaessa myös valmistajan imureiden ja lattianpesukoneiden huollot onnistuvat liikkeessämme.

 

Valtuutetusta liikkeestä saat varmasti asiantuntevaa palvelua. Samalla varmistat, että laitteesi takuu pysyy voimassa.

Lue lisää siivouskoneiden huolloista

Uudet ja käytetyt laitteet

Liikkeestämme löydät laajan valikoiman paineilmapesureita ja muita siivouslaitteita. Myymme useiden eri valmistajien laadukkaita tuotteita ja niiden varaosia.

 

Voit valita joko uuden laitteen tai käytetyn ja huolletun laitteen tarpeidesi mukaan. Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä. Tutustu tarkemmin myös muihin myytäviin siivouslaitteisiin ja ota yhteyttä!

Lisää käytetyistä siivouslaitteista

Laitteiden vuokraus

Kaikkia siivouslaitteita ei kannata hankkia omaksi, etenkään silloin, jos niiden käyttö on satunnaista. Meiltä saat tarvitsemasi laitteet vuokralle! Vuokralaitteiden valikoimaamme kuuluvat paineilmapesurit ja muut siivouslaitteet.

 

Tarvittaessa kuljetamme meiltä vuokraamasi laitteen paikan päälle ja noudamme sen takaisin vuokra-ajan päätyttyä. Jos tilanteesi muuttuu, voit pidentää vuokra-aikaa helposti. Vain puhelinsoitto riittää.

Tutustu myös vuokrattaviin siivouskoneisiimme